Voorwaarden

(foto: Rob Vermeulen uit Heerlen )

VOORWAARDEN

We willen jou er graag bij! Echter je moet rekening houden met een aantal voorwaarden die we hieronder met je delen. 

 1. Deelnemer moet recentelijk actief aan het werk zijn met zijn/haar kunst. 
 2. Deelnemer dient te beschikken over een website, zakelijke(!) Facebook/Instagram pagina waarop meer werk en achtergrondinformatie te vinden is. 
 3. De foto’s bij inschrijving representeren de discipline en stijl van hetgeen de deelnemer gaat exposeren tijdens de kunstroute. 
 4. Deelnemer is zich bewust van de ambassadeur status! Je vertegenwoordigt jezelf, De Poorten van Reijmerstok en alle andere deelnemers. 
 5. Deelnemer is pro-actief, draagt een naambadge ter herkenning en begroet bezoekers van De Poorten vriendelijk en staat hun te woord. 
 6. Deelnemer is zelf verantwoordelijk voor, visitekaartjes, expositie zuilen en inrichting van zijn/haar expositie. Op sommige plekken voorziet de organisatie in grote fruitkisten als presentatie-zuilen. 
 7. De Poorten van Reijmerstok is een kunst EXPOSITIE (geen markt) met de mogelijkheid voor verkoop. Een prachtig podium om jouw werk te tonen aan kunstminnend publiek,  derhalve graag één prijsoverzicht op A4 in plaats van losse prijslabels op/aan de werken zelf. 
 8. Deelnemer is zelf verantwoordelijk voor verkoop, betaling en levering. 
 9. Indien geselecteerd bedraagt het inschrijfgeld voor deelname € 100,- exclusief btw. Na betaling van het inschrijfgeld is deelname gegarandeerd. Let op: er geldt geen restitutie bij verhindering.

De organisatie is stelt zich in geen enkel opzicht aansprakelijk voor letsel en/of schade en is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade aan je werk. De kunstcommissie behoudt zich het recht om deelname te weigeren indien niet conform de voorwaarden. 

 

WAT MAG JIJ VERWACHTEN?

Als tegenprestatie bieden we jou een breed draagvlak voor je kunst en uitbreiding van je netwerk door de verbinding met de andere deelnemers.

 

 1. Promotie van jouw naam en werk op social media, lokale kranten, flyers etc. Tijdens de afgelopen jaren hebben we elke editie gemiddeld zo’n 5000 bezoekers de route mogen ontvangen. 
 2. Wij brengen jouw kunst op een laagdrempelige doch professionele manier dichter bij de mensen, omdat we jouw passie voor kunst willen uitdragen. 
 3. We willen graag de verbindende factor zijn tussen jou, gelijkgestemden en kunstminnend publiek. 
 4. We willen samen met jou, onze affiniteit hebben voor álles wat de wereld mooier en interessanter maakt, uitdragen. 
 5. Hopelijk een goede verkoop en/of opdrachten. Maar vooral veel verbinding, fijne ontmoetingen en mooie gesprekken. Een dag om niet te vergeten. 
 

“Bedach, besjlote en aafgekald”

Logo De Poorten van Reijmerstok b_wit

Samen maken we er een geweldige dag van!

error: Content is protected !!