Exposeren

(foto: Nel Rood uit Wognum)

DEELNEMERSINFORMATIE

Het kunstaanbod is met ingang van 2024 onderverdeeld in twee categorieën. De beroepsmatige kunstenaar; wiens levensonderhoud door de kunst gedragen wordt, en de niet-beroepsmatige kunstenaar; die naast de kunst een ander beroep bezigt, zich in de ontwikkeling naar professioneel bevindt of hobbymatig werkt. De Poorten dragen beiden een warm hart toe! 

De selectie voor deelname wordt uitgevoerd op basis van vakkennis, kwaliteit, authenticiteit, ervaring en/of opleiding. Een goed op elkaar afgestemde combinatie tussen de twee categorieën waarborgt een verfrissend en afwisselend aanbod in discipline, niveau en prijssegment.

Het streven is telkens weer een onderscheidend en nieuw kunst aanbod. Om herhaling (van reeds eerder getoond werk) te voorkomen,  kijken we o.a. ook naar recente deelname van kunstenaars aan  kunstroutes in dezelfde regio of deelname aan de laatste editie van De Poorten.

 

INSCHRIJVEN

Wil je graag deelnemen als een van de exposanten van editie 2026, dan kun je vanaf 1 september 2025 inschrijven. Informatie over onze werkwijze en waar jij als kunstenaar aan moet voldoen, staat beschreven onder de sub-titel Procedure en Voorwaarden. Mocht iets niet duidelijk zijn of heb je andere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Het inschrijfformulier staat open van 1 september 2025 tot 31 december 2025. 

 

 

 

 

 

 

“Hie brent de lamp”

(foto: Ada Heidelbuurt uit Lelystad)

 

Logo De Poorten van Reijmerstok b_wit

We staan te popelen om uw inschrijving te ontvangen, u wilt toch ook bij ons exposeren?

error: Content is protected !!