Bezoekers

 DE ROUTE

Op verschillende locaties in de route zijn plekken ingericht waar u terecht kunt voor een versnapering, een heerlijke kop koffie met traditionele Limburgse vlaai, Gulpener bier of een goed glas wijn. Al wandelend door het fraaie Zuid-Limburgse heuvelland kunt u genieten van prachtige vergezichten en van kunst in de natuur. U wandelt door het dorp, langs hoptuinen, door appels- en perenboomgaarden en veldwegen. Gedurende de hele dag kunt u gratis gebruik maken van huifkarren (hop-on hop-off) die non-stop de 3 kilometerlange route rijden.

 

BEREIKBAARHEID & PARKEREN

De hoofdingang is gelegen bij Reijmerstokkerdorpsstraat 130, 6274 NN Reijmerstok (nabij de N648 van de Hut naar de Planck). Reijmerstok is te bereiken via de N278 (Maastricht-Vaals) door tussen Margraten en Gulpen de afslag (N598) richting België te nemen. Na ongeveer 2 km arriveert u in Reijmerstok. Bij kruispunt eetcafé ‘A gen Ing’ slaat u linksaf naar de parkeerplaats waar ook het begin van de kunstroute is. Daarnaast kunt u ook parkeren als u vanuit Gulpen afslag Euverem neemt. Volg daar a.u.b. de aanwijzingen op de borden en van onze verkeersregelaars op.

Er is gratis parkeergelegenheid voor meer dan tweeduizend auto’s. Fietsers zijn zeer welkom. Er zijn fietsenstallingen waar iedereen de fiets gratis kan stallen. Er is toezicht van 10.00 tot 18.00 uur.

 

ENTREE

De toegang voor het bezoeken van de kunstroute bedraagt €8,50. Tickets zijn verkrijgbaar op de dag zelf bij de dagkassa (contant of pinnen) online vanaf 1 februari 2026.  Bij de entree ontvangt u een uitgebreid programmaboekje en een routebeschrijving (zolang de voorraad strekt). Kinderen tot 16 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene vrij entree.

 

VROEGBOEKKORTING!

Vanaf 1 februari 2026 tot een week voorafgaand aan het evenement, geldt een korting van € 3,00 per ticket via online aankoop. D.w.z. tot 18 mei kunt u tickets bestellen met een gereduceerd tarief. 

“Op jats goan”

Logo De Poorten van Reijmerstok b_wit

Wandel met ons mee door Reijmerstok en laat u verrassen door de natuur, de prachtige tuinen
en gebouwen, de kunst in diverse disciplines, de muziek in de kerk en op diverse locaties,
waar u ook kunt genieten van een hapje en drankje. Onze ambassadeurs ontvangen u met een glimlach.

error: Content is protected !!