KiDZ workshops

pvr_headerprogramma_1

Programma voor 2018

31 maart, 8 april en 14 april 2018: Op bezoek bij een kunstenaar
Ga je mee een kijkje nemen in een atelier van de kunstenaar! Het blijft niet alleen bij kijken we mogen ook zelf aan de slag. We gaan samen een kijkje nemen in een echt atelier en we gaan ook samen met de kunstenaar aan de slag. Het gemaakte kunstwerk word dan getoond tijdens Kunstexpositie “De Poorten van Reijmerstok” op 21 mei.

 1. Workshop 1: Op bezoek bij: Jacqueline van Putten
  Ga je samen met Jacqueline terug naar het oergevoel…. Lekker met je handen in de klei….. Het atelier van Jacqueline is op een zeer bijzondere plek namelijk in de Abdij van Rolduc….
  Zaterdag 14 april, 13.30 uur t/m +/- 16.15 uur
  Geschikt voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar.
  Eigen bijdrage €2,50
 2. Workshop 2: Op bezoek bij: Jo Havenith
  Het atelier van Jo is geen gewoon atelier, het staat boven op de berg in Elkenrade. Wil je samen met Jo de strijd aan gaan met een kwast en verf geef je dan snel op.
  Zaterdag 31 maart, 13.00 uur t/m +/- 15.00 uur.
  Geschikt voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar.
  Eigen bijdrage €2,50
 3. Workshop 3: Op bezoek bij: Helga en Anne van der Poel
  In Wijlre ligt het atelier van Helga en Anne. Tijdens deze workshop ga je een meubelstuk maken. Hoe gaaf is dat! Verf, kwasten, stof en met een soort groot nietmachine ga je aan de slag.
  Zondag 8 april, 13.00 uur t/m +/-16.15 uur.
  Geschikt voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar.
  Eigen bijdrage €5,00

Doe je mee? Opgeven kan tot 7 maart. Geef je op door een mail te sturen naar kidz@fanfarereijmerstok.nl met hierin vermeld welke workshop je wilt volgen, je naam, adres, telefoonnummer van je ouders en je leeftijd. Geef eventueel ook je tweede keus door voor als je eerste keus reeds vol is….
Als papa of mama ook nog mee wil gaan om te rijden en eventueel een handje te helpen geef dit dan ook even aan.
We vertrekken steeds vanaf de parkeerplaats bij gemeenschapshuis A gen Ing. Hier kun je dan ook de eigen bijdrage betalen. Na de workshop word je thuis gebracht.
Draag kleren die vies mogen worden! Na de expositie mag je het kunstwerk mee naar huis nemen.

21 mei 2018: Kunstexpositie “de Poorten van Reijmerstok”
De kinderenactiviteiten en werken komen ook tijdens de jubileum editie van de Poorten van Reijmerstok ruim aan bod. Op de dag zélf worden ook diverse activiteiten georganiseerd. Kinderen ervaren hier op een spontane manier om te genieten van kunst en mogen zelf deelnemen. Het volledige programma volgt

pvr_bezoekers1

pvr_bezoekers2

pvr_bezoekers3

 

Deze website is een gift van Wayform 2019

Back to top
EnglishGerman