Nieuws

Kunstexpositie “De Poorten van Reijmerstok” afgelast!

 

De gezondheid van de kunstenaars, poorthouders, muzikanten, vrijwilligers en bezoekers staan voorop. Dit heeft ons doen besluiten om de kunstexpositie die gepland staat voor 1 juni 2020 af te lasten.

Een moeilijke beslissing. Kunstenaars zijn al lang bezig met de voorbereiding van hun tentoon te stellen kunstwerken. Poorthouders zijn wellicht al flink in de weer om de puntjes op de i te zetten om hun expositieruimte er weer tip top uit te laten zien. Maar ook zijn vele vrijwilligers achter de schermen al maanden bezig met de voorbereiding. Echter dit alles weegt niet op tegen de gezondheid van iedereen.

Waarom nu reeds aflasten. Ook dit heeft een goede reden. Er zijn reeds kosten gemaakt en de komende tijd zouden in de voorbereiding nog meer kosten worden gemaakt. Dit is een te groot risico dat wij als vereniging niet kunnen en willen dragen. Dit geldt niet alleen voor de vereniging maar ook voor onze partners die het in deze crisis al heel zwaar hebben. Hierdoor hebben wij helaas moeten besluiten het evenement voor nu af te lasten.

Echter we komen terug en zullen u deze editie niet onthouden…. We zijn druk bezig met het vinden van een geschikte nieuwe datum en zullen u hierover zo spoedig mogelijk informeren. Indien u vragen heeft laat het de organisatie gerust weten. Wij hopen dat iedereen gezond blijft en dat de volgende editie voor iedereen weer een feest mag worden.


25 maart, 2020 Geen categorie

Deze website is een gift van Wayform 2023

Back to top
EnglishGerman