Nieuws

Publieksjury kiest 3 winnaars van een expositieplek

Op zondag 22 april vond op Hoeve de Puthof in Reijmerstok in samenwerking met de Fanfare St. Franciscus een heel bijzonder themaconcert plaats; de “Vrienden van de Poorten”.  Poorthouders, kunstenaars, vrijwilligers, leden van lokale verenigingen en andere belangstellenden waren in grote getalen aanwezig tijdens het concert dat helemaal in het teken stond van 10 keer “Poorten van Reijmerstok”. Ter gelegenheid van de 10e editie van deze internationale kunstexpositie heeft de organisatie een aantal bijzondere elementen toegevoegd en één daarvan is de kunstwedstrijd.

Kunstenaars uit de regio werden via berichten in de media uitgenodigd om hun werk op deze dag te tonen aan de vrienden van de Poorten. De “vrienden” kregen bij de entree allemaal een stembiljet uitgereikt en konden – als publieksjury – aangeven welk kunstwerk zij het mooist vonden.

De winnende kunstwerken
Er waren heel verrassende werken bij en het was nog lastig kiezen. En toch is er een uitslag van de publieksjury gekomen. 3 kunstwerken zijn als mooiste verkozen en de kunstenaars mogen onder andere deze winnende werken tijdens de Kunstexpositie “de Poorten van Reijmerstok” exposeren.

De gelukkige winnaars zijn:

  1. Wim Cremers uit Slenaken met het schilderij de ruige steenuil te zien bij poort 33
  2. Robert Goblet uit Vaals met de pentekening van Pastoor Graat te zien bij poort 23a
  3. Carien Habets uit St. Geertruid met het beeld De Reijmer te zien bij poort 33

 


11 mei, 2018 Nieuws

Deze website is een gift van Wayform 2021

Back to top
EnglishGerman