Inschrijven

pvr_kunstenaars_1

2e Pinksterdag 21 mei 2018

De exclusieve kunstexpositie “De Poorten van Reijmerstok” vindt altijd plaats op de tweede Pinksterdag van de even jaren. In 2018 is dit op 21 mei. Tijdens de expositie fungeren binnenplaatsen en tuinen van de authentieke veelal carréboerderijen veelal als expositieruimte. Op verschillende locaties zijn ook binnenruimten en overkappingen beschikbaar.

Inschrijvingen 2018 zijn gesloten

Helaas… de inschrijvingen voor De Poorten van Reijmerstok 2018 zijn gesloten. De kunstenaars die worden geselecteerd ontvangen begin maart 2018 een bericht. Vragen en antwoorden over de inschrijvingsprocedure vindt u bij de FAQ op onze website.

Verover een plek op de jubileumeditie van de “de Poorten van Reijmerstok”

Zoals hierboven beschreven zijn de inschrijvingen gesloten, maar… Je kunt nog een plek veroveren op de jubileumeditie van de “de Poorten van Reijmerstok”! Hoe? De organisatie van de “Poorten van Reijmerstok” heeft een wedstrijd uitgeschreven. Er zijn nog 3 expositieplekken beschikbaar voor de winnaars van deze wedstrijd. De 3 best verkozen kunstwerken mogen met het gewonnen werk exposeren op 21 mei tijdens de jubileumeditie van de Poorten van Reijmerstok. Ook kunstenaars die al ingeschreven hadden – en niet direct geselecteerd zijn door de kunstcommissie – mogen mee doen. Kijk hier voor meer informatie over de wedstrijd.

U kunt hier de kunstenaars bekijken van 2016.

Nederlands formulier

Inschrijfformulier voor de expositie 2018

Deutsch formular

Anmeldung für die Ausstellung 2018

English form

Artist application for the exhibition 2018

Beeldmerk_Poorten_kleur

Deze website is een gift van Wayform 2018

Back to top
EnglishGerman